Nieuws

Kortingsacties

Mis het niet! Regelmatig hebben wij een kortingsactie. Soms voor een hele categorie producten, soms een unieke aanbieding. Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, wordt u hiervan als eerste op de hoogte gebracht en krijgt u extra voordeel! Ook wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten die wij aan ons assortiment toevoegen.


30% tassenkorting bij Label25!

Al onze stoere canvas shoppers en andere tassen zijn in de aanbieding! U koopt deze nu met maar liefst 30% korting! ongeacht het aantal keer dat u bestelt. In zo’n mooie ruime canvas tas kunt u bijvoorbeeld alles gerust meenemen. Vul bij uw bestelling als couponcode: tassenkorting in!

Waarom?

Omdat wij u zo’n mooie canvas tas of canvas shopper van Label 25 gewoon gunnen! En daar hoeft u niets voor te doen, alleen tassenkorting invullen als couponcode!

Let op: wees er snel bij want OP=OP.

Pssst: de korting is nu al van toepassing!


Agenda

Regelmatig staan wij met onze producten “live” op een beurs of markt. Wij laten je graag ook daar onze producten zien. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

U bent van harte welkom!


Wij staan de eerste zondag van de maand regelmatig op de Sunday Market op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Toegang en parkeren in de omgeving is gratis. Tijd: tussen 12.00 en 18.00 uur.

Als wij op andere markten staan vermelden wij dat hier.

Als u een specifiek product wilt zien: laat het ons weten, dan nemen wij het voor u mee.

sunday market westergasfabriek Label25

 


kvk 34210116 - In onze winkel kunt u veilig afrekenen.