Nieuws


Korting op ALLE producten

Omdat wij voorlopig niet meer op markten en beurzen kunnen staan, hebben wij besloten om u in de maand mei 2020 10% korting te geven op alle producten. Leuk voor uw moederdag of vaderdag kado’s! (of gewoon voor uzelf natuurlijk!!)


Kortingsacties

Mis het niet! Regelmatig hebben wij een kortingsactie. Soms voor een hele categorie producten, soms een unieke aanbieding. Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, wordt u hiervan als eerste op de hoogte gebracht en krijgt u extra voordeel! Ook wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten die wij aan ons assortiment toevoegen.


30% tassenkorting bij Label25!

Al onze stoere canvas shoppers en andere tassen zijn in de aanbieding! U koopt deze nu met maar liefst 30% korting! ongeacht het aantal keer dat u bestelt. In zo’n mooie ruime canvas tas kunt u alles gerust meenemen.

Waarom?

Omdat wij u zo’n mooie canvas tas of canvas shopper van Label 25 gewoon gunnen! En daar hoeft u niets voor te doen. De korting is al in de prijzen verwerkt.

Let op: wees er snel bij want OP=OP.

Pssst: de korting is nu al van toepassing!


Agenda

Regelmatig staan wij met onze producten “live” op een beurs of markt. Wij laten je graag ook daar onze producten zien. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

U bent van harte welkom!


Korting op ALLE producten

Omdat wij voorlopig niet meer op markten en beurzen kunnen staan, hebben wij besloten om u in de maand mei 2020 10% korting te geven op alle producten. Leuk voor uw moederdag of vaderdag kado’s! (of voor uzelf natuurlijk!!)


Zodra de Sunday Market weer geopend mag gaan worden, zullen wij daar weer aanwezig zijn. Wij staan dan de eerste zondag van de maand regelmatig op de Sunday Market op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Toegang en parkeren in de omgeving is gratis. Tijd: tussen 12.00 en 18.00 uur.

Als u een specifiek product wilt zien: laat het ons weten, dan nemen wij het voor u mee.

sunday market westergasfabriek Label25