Over ons

Label25 verkoopt eerlijke producten waar je blij van wordt!

Wij willen eerlijke producten verkopen. Producten waar mensen blij van worden. Niet alleen omdat de artikelen van Label 25 mooie artikelen zijn, maar ook omdat de mensen die onze producten hebben gemaakt er beter van worden! Zo verkopen wij veel Fair Trade producten en bijvoorbeeld ECO lederen producten. De meeste van onze tassen zijn gemaakt van hergebruikt canvas en ECO leer. Dat staat voor een productiewijze die voor mens, dier en milieu minder belastend is. Mooi om daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Hierdoor is elk product qua uitstraling weer net even anders.

Wij verkopen nieuwe producten, maar ook unieke handgemaakte en gerestylde producten. U treft ze in alle categorieën aan. U vindt ook producten die van sloophout zijn gemaakt. Geen enkel product is daardoor gelijk. Sloophout van bootjes en huizen uit India. Hier is de originele verf nog te zien op bijvoorbeeld de sloophouten dienbladen of de sieradenkistjes, die overigens voor veel meer doeleinden geschikt zijn.

Van veel producten zult u slechts enkele stuks aantreffen, andere producten zijn ruimschoots op voorraad. De enkele stuks zijn vaak unieke exemplaren. U bent dan ook de enige die in het bezit is van zo’n mooi, eerlijk Label25 product!

kvk 34210116 - In onze winkel kunt u veilig afrekenen.